Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Köfte kimyon - Gehakt met komijn
- Ingrediënten:
- gehakt, knoflook, komijn, olie, oud brood zondere korst, tomaat, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, gember, knoflook, komijn, komijnzaad, komkommer, koriander, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, specerijen, suiker, tomaat, vet, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Pannenkoeken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit India:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Brunch uit Heerlijke gerechten om te delen:
Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie: