Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, droge sherry, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, maïzena, mirin, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, sjalot, suiker, taugé, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!: