97 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbonenbroodcourgettefruitgranengroentekaaskipknoflookkoffiekruidennotenolieolijfoliepeperrijsttomaatuiwaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Jouw week zonder vlees met behulp van de Airfryer

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelschaafsel, aubergine, basilicum, broccoli, burrata, cherrytomaatjes, citroen, courgette, courgette, doperwten, eieren, extra vierge olijfolie, feta, filodeeg, gember, groenten, kastanjechampignons, knoflook, kool, kruidenbouillon, maatjes, mozzarella, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper en zout, bladerdeeg, prei, rucola, vruchtensap, sojasaus, spinazie, taugé, tofu, ui, vlees, walnoten, winterpeen, witte kool, witte wijnazijn, wortels, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Chowder met gerookte schelvis, mosselen en prei

Ingrediënten:
azijn, biet, bloemkool, bosui, bosuien, boter, citroenzuur, dille, frambozen, geitenkaas, groente, groenten, knol, koolraap, melk, pastinaken, peperkorrels, prei, prei, rode biet, specerijen, spek, vis, yoghurt, zalm, zout en zoute haring

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Visstoofpot van de Armorkust - La Cotriade d´Armor

Ingrediënten:
aardappel, appel, bleekselderij, boter, bouquet garni, broccolizaad, cognac, gerookt spek, hartmosselen, knoflook, mantelschelpen, mosselen, olijfolie, prei, rode paprika, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, visfilet, wortel en zwemkrabben

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappel, bonenkruid, brood, krabbetjes, langoestines, laurier, look, olijfolie, pastis 51, peper, peterselie, prei, rode poon, rouille, saffraan, schorpioenvis, tijm, tomaten, ui, venkelzaad, wijting, zeeduivel, zeepaling, zonnevis en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Visfilet met venusschelpen en merguez

Ingrediënten:
appelazijn, bladpeterselie, cherrytomaten, citroen, clams, extra vierge olijfolie, gele paprika, knoflook, kokkels, koriander, laurier, merguez, olijfolie, prei, rode paprika, saffraandraadjes, tomaten, ui, venusschelp, visbouillon en witvisfilet

Keuken:
Marokkaans
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Landgoed De Wilmersberg: vegetarisch Toscane in Nederland

Ingrediënten:
aardappel, aardpeer, abrikoos, artisjok, bloemen, bloemkool, bospeen, cannelloni, cantharellen, courgette, doperwt, groene asperge, groenten, heldere bouillon, kaas, koffie, kropsla, mozzarella, olijf, parelgort, pecannoot, prei, spinazie, thee, tomaat, truffel, vis en vlees

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Beste Groenterestaurant: Librije’s Zusje In Amsterdam

Ingrediënten:
aardappel, abrikoos, ananas, blauwe bessen, bleekselderij, bloemen, boekweit, bramen, chocolaatjes, chocolade, citroengras, dragon, elzas, goud, groene appel, groenten, hazelnoot, kropsla, mais, mierikswortel, munt, pesto, pistache, pompoen, prei, pure chocolade, ravioli, rode biet, roze peper, shiitake, shiso, tempé, tomaat, tonijnsteak, topinamboer, verveine, vis, vlees, wasabi, watermeloen, wijn, witte chocolade, zout en zwarte truffel

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Zoervleisj

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, bosuitjes, boter, doorregen runderlappen, gezouten roomboter, jeneverbessen, kruidnagels, laurierblaadjes, mosterd, olie, ontbijtkoek, prei, rode wijn, bleekselderij, tijm, tomaten, uien, vis, winterwortels en zout

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Juliennesoep

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broccoli, ei, gaar vlees, gehakt, groenten, kervel, kipgehakt, knolselderij, munt, nootmuskaat, omelet, paneermeel, peper, peterselie, postelein, prei, rundergehakt, sla, spinazie, varkensgehakt, vegasoepballetjes, vermicelli, vis, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 3

Ingrediënten:
aardappels, appel, aubergine, avocado, banaan, bessen, bieslook, blauwe bessen, bleekselderij, broccoli, brood, champignons, citroen, courgette, doperwtjes, ei, eiwitten, feta, frambozen, geitenyoghurt, gele paprika, noten, granola, grapefruit, groene thee, groente, hazelnoot, water, hennepzaad, honing, hummus, jus, kabeljauw, kamille, knoflook, knoflookmayonaise, kokos, kokoswater, komkommer, linzen, lychee, mayonaise, noten, omelet, pecorino, prei, rijst, rijstwafel, rode biet en rode peper

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, passata, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Doperwten met knoflook en zwezerik

Ingrediënten:
bot, bruine boter, citroensap, citroentijm, daslookbloemen, doperwt, druivenpitolie, erwtenscheuten, groente, kippenglacé, knoflookscheuten, oost-indische kers, roomse kervel, roomse kervelstelen, tijmolie, waterkersstelen, zout en zwezerik

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...