Recept uit L'Art de la table:
Pasta met zwaardvis, aubergine en munt
- Ingrediënten:
- aubergine, gehakt, munt, olijfolie, passata, pasta, suiker, knoflook, ui, peper, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwaardvis
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, brood, citroen, citroensap, courgette, gehakt, granen, groente, kaas, kip, knoflook, kruiden, munt, noten, olijfolie, peper, prei, rijst, water, zeezout, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Istanbul:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier: