Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Carnaval-dipsaus
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, ei, kerriepoeder, knoflook, koriander, kurkuma, stemgember en zonnebloemolie
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, cayennepeper, gemalen komijn, kemirienoten, knoflook, komijnzaad, komkommer, koriander, laos, limoensap, olie, peper, plantaardige olie, santen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit Gemüse! :
Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Pannenkoeken:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: