Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Zalm met zuring
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, noilly prat, sjalot, vermout, visfond, zalmfilet en zuring
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, augurk, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dille, ei, knoflook, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, room, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Recept van Food & Friends:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Amuse / diner uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Nopi: