406 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebloembotercitroeneigemberknoflookkoriandermuntolijfoliepeperpeterseliepijnboompittensjalotsuikertomaatuivruchtensapwortelzeezoutzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoomde zachte groente

Ingrediënten:
asperge, aubergine, bloemkool, boter, broccoli, citroensap, erwten, olijfolie, sperziebonen, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Quinoasalade met gegrilde groenten

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, courgette, olijfolie, pijnboompitten, quinoa, vruchtensap, tahin, knoflook, tomaten, venkelknol, water, 
zout en peper en zwarte olijven zonder pit

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Tempeh-kebabs met gegrilde groenten en chimichurri

Ingrediënten:
aromapoeder, bladpeterselie, citroensap, courgette, druivenpitolie, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode paprika, rode ui, rodewijnazijn, serranopepers, sjalot, sojasaus, tamari, tempeh, vloeibare rook, water, witte ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Argentijns
Soort:
barbecue/grill / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Pittige kisirsalade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, bosuien, citroensap, fijne bulgur, granaatappelsiroop, groene chilipeper, munt, olijfolie, scherpe turkse rode chilipeperpasta, tomatenpuree, trostomaten en water

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:

Voorjaarssalade

Ingrediënten:
citroensap, courgette, doperwt, tuinboon, halloumi, honing, little gem, manourikaas, munt, olijfolie, citroen, saffraan, tafelzout, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Duivelse kip

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, crème fraîche, ketjap manis, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, kokosmelk, laos, olie, sambal oelek, tomaat, ui en water

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Zeebrasem kubbe nia

Ingrediënten:
bosui, bulgur, citroensap, groene peper, little gem, munt, olijfolie, water, zeebrasem en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Recept uit Smakelijke salades:

Tabouli

Ingrediënten:
bladpeterselie, bulghur, citroensap, lente ui, mintblaadjes, olijfolie, tomaten en water

Soort:
salade
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Oost West Humus Best

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, kikkererwten, komijn, koriander, milde paprikapoeder, olijfolie, tahin, water en zout

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sambal goreng boontjes

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, laospoeder, olie, rode spaanse peper, sambal oelek, santen, sereh, serehpoeder, sjalot, sperziebonen en water

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Lamb siniya

Ingrediënten:
baharat, bloemkool, citroensap, ei, gemalen venkelzaad, lamsgehakt, naturel yoghurt, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, tahinpasta, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...