Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Artisjok met ricottavuling op stro van prei
- Ingrediënten:
- artisjok, boter, citroen, citroensap, eidooier, frituurolie, oregano, parmezaanse kaas, prei, ricotta en tijm
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroen, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, eiwit, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: