Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Kuzu kapama - Lamsbout met groente uit de oven
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, sla, tomaat, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, boter, citroen, knoflook, komkommer, koriander, lamsvlees, olie, olijfolie, oregano, paprika, peper, peterselie, rundvlees, suiker, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier: