40 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebotdonkere sojasausgemberketchupkipfiletkippenbouillonknoflookkomkommerkorianderlente-uilichte sojasauslimoenmaïzenaolijfolierijstazijnrijstwijnrode paprikasesamoliesesamzaadtaugéuiwaterwitte peperzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kwartel met honing en groentesalade

Ingrediënten:
acaciahoning, babymaiskolf, koriander, kwartels, olijfolie, peper, rammenas, selderij, sherryazijn, sjalotjes, sojasaus, vetstof, wildfond, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Lamsvlees met uitjes en honing

Ingrediënten:
arachideolie, gemberwortel, honing, knoflook, lichte chinese sojasaus, magere lamslappen, maïzena, peper, rode paprika, sjalotje, uitjes, zilveruitjes en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Kipvleugeltjes

Ingrediënten:
chinese wijn, donkere sojasaus, honing, kippenvleugels, lichte sojasaus, oestersaus, peper, sesamolie en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Aziatisch gelakte aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bonenkruid, citroenzest, fleur de sel, hoisinsaus, honing, knoflookolie, limoenzest, peper, rozemarijn, saké, sesamzaad, sojasaus en tijm

Keuken:
Aziatisch / Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boekweitkoekjes

Ingrediënten:
eieren, gemalen kaas, groentebouillon, honing, kasha, knolselderij, komijnzaadjes, olijfolie, peper, prei, sojasaus, tarwemeel, zonnebloempitten en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Marinade voor tartaar

Ingrediënten:
basilicum, honing, lente-ui, limoen, olijfolie, sojasaus, spaanse peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
marinade
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Kalfsnier

Ingrediënten:
acaciahoning, balsamicoazijn, broccoli, bronzen venkel, kalfsnier, olijfolie, peper, sesamzaad, sojasaus en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Met bier geglaceerde zwarte bonen op z'n Aziatisch

Ingrediënten:
appaloosabonen, bier, chilibonen, chilipoeder, duivenerwten, gefermenteerde zwarte sojabonen, gemberwortel, honing, knoflook, melasse, olijfolie, peper, pintobonen, sojasaus, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Vietnamese noedelsoep met gestoomde eend

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese kool, citroensap, eendenpoten, groentebouillon, honing, kippenbouillon, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, paksoi, pindaolie, rijststokjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Gemengde Chinese groenten

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, cayennepeper, djahé, honing, kerrie, knoflook, peper, sesamolie, sherry, sojasaus, taugé, ui, venkel, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Snack of tussendoortje uit Speisekammer:

Bakkwa

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, donkere chinese sojasaus, lichte chinese sojasaus, rode wijn, sesamolie, sesamzaad, sherry, suiker, vet varkensgehakt, vissaus, vloeibare honing en zwarte peper

Keuken:
Chinees / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tofoe met paksoi en cashewnoten

Ingrediënten:
cashewnoten, chilipeper, honing, ketchup, knoflook, koriander, maïszetmeel, olijfolie, paksoi, peper, rijstwijn, sinaasappelen, sojasaus, tofu, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Gemarineerde gebakken tofu

Ingrediënten:
dijonmosterd, honing, kikkoman sojasaus, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rood pepertje, teppanyakisaus en tofu

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...