Recept uit Wild en gevogelte:
Marinade met knoflook
- Ingrediënten:
- cayennepeper, knoflook, laurier, milde mosterd, olijfolie, tijm, water, witte wijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / marinade / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Bijgerecht / basisrecept uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: