Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Rode kool
- Ingrediënten:
- appel, azijn, boter, groente, jeneverbes, kruidnagel, olijfolie, peper, rode kool, rode wijn, ui en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, azijn, bacon, balsamicoazijn, blanke bouillon, bloem, bruine suiker, geklaarde boter, groente, jeneverbes, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, moesappel, peterselie, suiker, ui, verse salieblaadjes |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: