Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroensap, gember, kaneel, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, paneermeel, prei, rundergehakt, sambal oelek, specerijen, tomaat, vet, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Ontbijt / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Plenty:
Recept uit Mijn Franse keuken: