Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude aspergesoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, groene asperges, melk, peper, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, ei, eiwit, frituurolie, gaar vlees, gelatine, knoflook, maggi, margarine, melk, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Brunch / lunch uit Home made:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht van De veldkeuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: