14 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterchampignondroge rode wijndroge witte wijneau de viefondkipkippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladmagere baconmager speknootmuskaatolieolijfolieontbijtspekpeterselierode bourgognerunderbouillonsalieuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kip in wijn - coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, cognac, croutons, kip, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, plantaardige olie, rode bourgogne, suiker, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Halve coq au vin

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, brandy, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouten, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrel, rode wijn, rugspek, tijm, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Coq-au-vin

Ingrediënten:
bloem, braadkip, champignons, cognac, kippenbouillon, knoflook, kruidenbouquet, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode bourgogne, roomboter, spekblokjes, tijm, zilveruitjes en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ovenschotel van lamsvlees uit Avignon - daube d'Avignon

Ingrediënten:
buikspek, cognac, gedroogde sinaasappelschil, knoflook, kruidnagel, lamsbout, laurierblad, olijfolie, peper, rode côte du rhône, rode wijn, snijpeterselie, ui, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Recept uit Wild:

Wildterrine van gans en ander wild

Ingrediënten:
armagnac, calvados, citroen, cognac, eendenborst, ei, fazant, ganzenfilet, ganzenvet, jeneverbes, kalfsgehakt, kippenlever, knoflook, laurier, ontbijtspek, peper, rode peperkorrels, rode wijn, room, rozemarijn, salie, spek, speklappen, tijm, wildfond, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
wild / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cognac, kip, kippenbouillon, laurierblad, olie, peper, rode wijn, spek, tijm, tomatenpuree, uitjes, verse peterselie, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Gemarineerde haas

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, haas, jeneverbes, kalfslever, knoflook, laurier, majoraan, pancetta, peper, pure chocolade, rode wijn, salie, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Blinde vinken "Goede huisvrouw"

Ingrediënten:
amandelen, augurk, cognac, eidooier, marjolein, mayonaise, olie, paprikapoeder, rode paprika uit pot, rode wijn, salie, selderijknol, tijm, ui, varkensgehakt, vleesbouillon, wortel, zout, zwarte peper en zwijnenbout

Keuken:
Duits
Soort:
wild