Recept uit De kunst van het koken:
Épinards au jus - Spinazie in room gesmoord
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, peper, room, spinazie, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloem, boter, bouillon, citroensap, eidooier, eiwit, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peterselie, rode paprika, rozemarijn, ui, vlees, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken: