Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gekookte champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, citroensap, peper, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- garnituur / saus / vegetarisch / paddenstoelen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, koriander, kruiden, laurierblad, lente-ui, melk, olijfolie, peper, peterselie, salie, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek: