Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ham met bechamel en champignons
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignon, citroensap, gekookte ham, kerrie, kippenbouillon, melk, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, gruyère, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: