Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Riz duxelles - Rijst met champignons en boter
- Ingrediënten:
- boter, champignons, lente-ui, olie, peper, peterselie, riz à la vapeur, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, melk, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, runderbouillon, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Plenty more:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: