Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Witte ragoutsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons uit pot, citroensap, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, room, schenkelvlees en witte wijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, ei, eidooier, kalfsgehakt, kalfslong, kalfsschenkel, knoflook, koffieroom, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tomaat, ui, varkensgehakt, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: