Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, citroensap, donkere sesamolie, donkere sojasaus, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstwijn, rode paprika, sesamzaad, suiker, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Alles over kool:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: