Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Basisrecept uit Home made:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Spuntino:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit Spuntino:
Ontbijt / brunch uit Spuntino:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming: