Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Gigot d'afgneau - Gestoofde lamsbout
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, knoflook, lamsbout, majoraan, peper, rode wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bouillon, citroensap, ei, eiwit, gehakt, gerookte zalm, kaas, knoflook, lamsvlees, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, peper, suiker, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten: