157 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouillondroge witte wijneigemberknoflooklaurierbladmaïzenaoliepeperpeterselieplantaardige oliepreirunderbouillonsojasaussuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofu gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, chinese champignons, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, tofu, varkensspek, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Chicken pie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, foelie, kipfilet, kippenbouillon, laurier, olie, ui, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Eendenrolletjes met asperges

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, eendenfilet, gember, groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, suiker, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Doradefilet gestoomd in lotusblad

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, doradefilet, gember, kippenbouillon, koriander, lotusblad, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Noedels met rundvlees

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, gedroogde chinese noedels, kippenbouillon, olie, peper, runderfilet, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi met vijf exotische kruiden

Ingrediënten:
babymais, chilipeper, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, scampi, sluimererwten, suiker, tomatenpuree, ui, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft met gember

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, kreeft, olie, peper, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

De lekkerste kipbiryani - basisrecept

Ingrediënten:
amandelen, basmatirijst, boter, citroensap, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, rozijnen, saffraandraadjes, specerijen, ui, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Sam Leongs noedels uit Shanghai

Ingrediënten:
bladpeterselie, chinese rode azijn, conpoy, eendenborstfilet, eendenvlees, gemberwortel, kikkoman-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mungboontjesmeel, peper, pindaolie, rode chilipeper, selderijblaadjes, knolselderij, sesamolie, shii-take, sjalot, witte-rijstazijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Pikante pot van noedels en gefrituurde kip

Ingrediënten:
bruine rijstazijn, donkere sojasaus, eiernoedels, gember, kipfilet, kippenbouillon, kippenpoten, lente-ui, lichte sojasaus, patentbloem, pindaolie, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, rode-wijnazijn, sobanoedels, suiker, udonnoedels, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Gepureerde Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, kruiden, laurierblad, olie, peper, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Romige Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, eigeel, kruiden, laurierblad, olie, peper, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Basisrecept uit Margriet kookboek:

Risotto

Ingrediënten:
basilicum, bouillon, kaas, knoflook, olie, peper, rondkorrelige rijst, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
rijst
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sperziebonen met kip

Ingrediënten:
garnalen, kipfilet, kippenbouillon, mihoen, oestersaus, olie, peper, rijstvermicelli, sherry, sperziebonen, ui en zout

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gumbo van kip en worst - gumbo ya ya

Ingrediënten:
andouille, bloem, cayennepeper, filé-poeder, groene paprika, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, selderij, tijm, ui, verse peterselie, witte beuling, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pittig rundvlees - carne picada

Ingrediënten:
bouillonpoeder, jalapeñopeper, knoflook, mager rundvlees, plantaardige olie, tomaat, ui, peper en zout

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Baskische kip - basque chicken

Ingrediënten:
cognac, groene paprika, kip, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rode paprika, tomaat, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Stevige kolonistensoep - oregon trail soup

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine bonen, kievitsbonen, kippenbouillon, knoflook, nierbonen, peper, plantaardige olie, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte bonen

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / gevogelte
Haal meer recepten op...