95 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemboterbouilloncitroensapcourgettegroenteknoflooklaurierlaurierbladolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterseliepreitijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Linzensoep met pasta

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, bruine linzen, groentebouillon, knoflook, kruidenblaadjes, marjoraan, olijfolie, tijm, tubetti, ui, water, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Ribollita

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, cannellinibonen, cavolo nero, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, knoflook, landbrood, laurier, olijfolie, prei, pruimtomaten uit blik, rozemarijn, savooiekool, tijm, tomaten, ui, wortel, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Paprika Gevuld Met Gerst

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, kidneybonen, knoflook, olijfolie, oregano, paprika, parelgerst, peper, peterselie, sherryazijn, tijm, tomaat, ui, wortel en zout

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tagliatelle met bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, knoflook, mager rookspek, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rundergehakt, tagliatelle, tijmblaadjes, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Linzen stoofpotje

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillontablet, koekkruiden, laurierblad, linzen, peper, rode ui, speculaaskruiden, tomatenpuree, winterwortel, witte ui, zachte geitenkaas, zoete rode wijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:

Verwarmende soep van twee soorten bonen

Ingrediënten:
adukibonen, bleekselderij, chilipeper, groene kool, groentebouillontablet, kikkoman sojasaus, knoflook, pancetta, peper, plantaardige olie, prei, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel, zoete chilisaus en zwarte bonen

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gestoofd runderhart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, bouillon, cayennepeper, knolselderij, laurierblad, olie, paprikapoeder edelsusz, prei, runderhart, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, vet spek, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

'minute' groentesoep

Ingrediënten:
tomaat in blik, groentebouillon, groenten, knoflook, olijfolie, bladpeterselie, rode ui en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met granen en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine rijst, bulgur, gerst, groentebouillon, laurier, parelgort, peterselie, tarwekorrels, tijm, tomaat, ui, witte bonen, witte rijst, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met kool en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, groene kool, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Parelgortsoep met geroosterde seizoengroente

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, doperwten, druivenpitolie, groentebouillon, knoflook, knolraap, koolraap, maïskorrels, maïsolie, okra, olijfolie, parelgort, pastinaak, tomaat, ui, wasachtige aardappel, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse linzensoep met rijst

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, gedroogde linzen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Parelgortsoep met zomergroente

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, doperwten, druivenpitolie, groentebouillon, knoflook, knolraap, koolraap, maïskorrels, maïsolie, okra, parelgort, pastinaak, tomaat, ui, wasachtige aardappel, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Noord-afrikaanse couscoussoep

Ingrediënten:
bleekselderij, gemalen komijnzaad, groentebouillon, olijfolie, rode ui, roerei, selderijblad, tomatenpuree, venkel, venkelgroen, volkorencouscous, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met tomaten

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde rijstkoeken

Ingrediënten:
bouillon, chilipasta, dashi, groente, lente ui, rijstkoek, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, tofu, water en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met groenten

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, groenten, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...