Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Morieljes in roomsaus - morilles à la crème
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, peper, sjalot, slagroom, verse morieljes en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / paddenstoelen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bouillon, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, vis, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Picknick uit Kochen für zwei:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: