80 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloemboterbouilloncitroensapcrème fraîcheeidooiereiwitfrituurolieknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerslagroomsuikeruiwaterwitte peperzonnebloemoliezure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ei-hamschoteltje uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, jong belegen kaas, knoflookpoeder, melk, nootmuskaat, paneermeel, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / hartige hapjes
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Garnalenpasteitje

Ingrediënten:
dille, ei, eidooier, garnalen, kabeljauwfilet, paneermeel, pastei-korstdeeg, peterselie, room, tabasco en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Kwarknoedels

Ingrediënten:
ei, geklaarde boter, oud brood zondere korst, paneermeel, suiker, uitgelekte kwark, water, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gebakken snoek - stekt gädda

Ingrediënten:
boter, ei, komkommer, paneermeel, rijst, room, snoek, ui, verse bieslook, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Zweeds
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Rijst-walnotentaart

Ingrediënten:
bieslook, ei, eidooier, langkorrelrijst, margarine, melk, paneermeel, peper, slagroom, walnoten, water, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Kwarknoedels

Ingrediënten:
bloem, boter, compote, ei, kwark, oud brood, paneermeel, suiker, zout en zure room

Keuken:
Midden-europees
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit  - Patisserieboek

Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:

Ham-kaascroquetten

Ingrediënten:
boter, eiwit, ham, jong belegen kaas, melk, mosterd, paneermeel, patentbloem, peper, room, worcestershiresaus en zout

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Simpele strudel - strudel semplice

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, melk, paneermeel, pitloze druiven, poedersuiker, room, rozijnen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gegratineerde groenten

Ingrediënten:
champignons, courgette, ei, knoflook, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, spinazie, vetstof, worteltjes en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / ovenschotel
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Vargabéles

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, citroenrasp, ei, engelenhaarspaghetti, kwark, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, vanillesuiker, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardappelpuree uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, rauwe ham, verse gemengde kruiden, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Doperwtensformato - sformato di piselli dolci

Ingrediënten:
amaretti, bloem, boter, doperwten, ei, kaneel, kippenbouillon, paneermeel, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...