36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelpureebleekselderijbloembotercitroensapeiwitkikkererwtenknoflookmelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreislaspecerijentarwebloemtijmuivetvleesvervangerwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde wortel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, dillepuree, ei, frituurolie, koriander-muntchutney, paneermeel, pindasaus, tahinsaus, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Vega Optie: Schotse eieren

Ingrediënten:
ei, bonen, boon, cashewnoten, citroensap, eieren, gehaktballen, havermout, kidneybonen, paneermeel, sesamzaad, sla, thaise rode currypasta, zout, peper, vet, vleesvervanger, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Vega Optie: Schotse eieren

Ingrediënten:
ei, bonen, boon, cashewnoten, citroensap, eieren, gehaktballen, havermout, kidneybonen, paneermeel, sesamzaad, sla, thaise rode currypasta, zout, peper, vet, vleesvervanger, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:

Kroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, knolselderij, laurier, nootmuskaat, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, runderpoulet, sherry, tijm, ui, winterpeen en zout

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gevulde duifjes - pichones rellenos

Ingrediënten:
ei, gevogeltebouillon, half-om-halfgehakt, jonge duif, kaneel, knoflook, paneermeel, peper, pijnboompitten, prei, reuzel, sjalot, verse peterselie, vet rookspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Catalaanse stoofpot van vlees en groente - escudella i carn d´olla

Ingrediënten:
aardappel, bloem, butifarra negra, dikke vermicelli, ei, gerookt spek, half-om-halfgehakt, kalfspoot, kaneel, kikkererwten, kip, knoflook, lente-ui, paneermeel, peper, soepbeen, varkensoor, varkenspoot, verse peterselie, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamscarré met rozemarijn in een zoutkorst

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, eiwit, grof zout, knoflook, lamscarré, olijfolie, paneermeel, peper, prei, verse peterselie, verse rozemarijn, wortels en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Bulgurkroketten met aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelpuree, bulgur, ei, farro, gierst, groenten, kasja, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, quinoa, rozemarijn, salie, tijm, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Juliennesoep

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broccoli, ei, gaar vlees, gehakt, groenten, kervel, kipgehakt, knolselderij, munt, nootmuskaat, omelet, paneermeel, peper, peterselie, postelein, prei, rundergehakt, sla, spinazie, varkensgehakt, vegasoepballetjes, vermicelli, vis, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gepocheerde gevulde kip - lesso ripieno

Ingrediënten:
bleekselderij, braadkip, ei, kalfsgehakt, knoflook, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gemarineerde kipfilets - petti in carpione

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, kipfilet, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, ui, verse salieblaadjes, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:

Hutspotkroket - Albert Kooij, 2006

Ingrediënten:
aardappelpuree, bieslook, bloem, ei, eiwit, frituurolie, groen paneermeel, paneermeel, peper, rookworst, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gegratineerde groenten

Ingrediënten:
champignons, courgette, ei, knoflook, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, spinazie, vetstof, worteltjes en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / ovenschotel
Haal meer recepten op...