Recept uit De Joodse keuken:
Hashwa voor ovenschotel met komijn en cayennepeper
- Ingrediënten:
- cayennepeper, kalfsgehakt, komijn, lamsgehakt, peper, pijnboompitten, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | broodje, citroensap, gember, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, kurkuma, olie, peper, rode chilipeper, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vleesvervanger, water, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Brunch uit Heerlijke gerechten om te delen:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken: