225 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemkoolfruitgroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterseliespecerijensuikertijmtomaatuivetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Pastasaus van ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, gele paprika, knoflook, olijfolie, oregano, rode ui, tomatenpuree en tomaten uit blik

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Groentepizza

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde rozemarijn, harde geitenkaas, courgette, olijfolie, oregano, pizzadeeg, suiker, knoflook, tomatenpuree, tomaten uit blik, uien en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, bloem, courgette, eieren, gemalen kaas, groentebouillon, kaneel, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, tomatenpuree, uien, vetstof en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Volkorenspaghetti met groentemengeling

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, champignons, courgette, gemalen kaas, tomaat, knoflook, laurier, olie, olijfolie, oregano, room, rozemarijn, tomatenpuree, uien, volkorenspaghetti en wortelen

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Ratatouille met kaastopping

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, cheddar, courgette, dijonmosterd, gele paprika, knoflook, melk, olijfolie, oregano, peper, rode ui, tomatenpuree, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Italiaanse groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, maggi, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Recept uit Italiaans koken:

Ratatouille met gebakken polenta

Ingrediënten:
aubergine, boter, cheddar, courgette, ei, knoflook, melk, olijfolie, oregano, paprika, polenta, suiker, tomaten, tomatenpuree, ui, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Recept uit De gezonde Joodse keuken:

pittige groentenlasagne

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, courgette, dille, knoflook, komijn, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, sojamelk, tomaten, tomatenpuree, ui en oregano

Keuken:
Javaans / Joods
Een recept uit Saskia, Elise & Emma

Recept van Gezond en Lekker:

Nacho schotel met veel groenten

Ingrediënten:
aubergines, avocado, cayennepeper, courgette, crème fraîche, oude kaas, tomatenpuree, knoflookpoeder, korianderpoeder, kruiden, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, taco, gemalen komijn, zout, tomaten en uienpoeder

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

3 x zelf wrap pizza maken

Ingrediënten:
aubergine, bonen, broccoli, champignons, cherrytomaatjes, courgette, kaas, spinazie, italiaanse kruiden, kidneybonen, knoflook, mais, mascarpone, mexicaanse kruiden, mozzarella, olijven, oregano, paprika, paprikapoeder, peper en zout, pesto, sjalot, spinazie, tomaat, tomatenpuree, tortilla, wrap, wraps, zout en zwarte bonen

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Gebakken groenten - briámi

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, groene bonen, groene paprika, knoflook, olijfolie, oregano, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...