50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemboterbouilloncourgetteeigroentekaasknoflookmelkmozzarellaolieolijfoliepaprikapeperpeterseliespecerijensuikeruivleeszoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Aubergine wokkie wokkie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, chilisaus, kaas, ketjap, knoflook, peper, rode paprika, rundergehakt, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentetaart met kaas

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rode paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart van frittata's

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, fontina, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Bruschetta

Ingrediënten:
brood, gaar vlees, groente, kaas, knoflook, peper, ui, vis, zachte kruiden en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Turkse Flapjes

Ingrediënten:
ei, kaas, groente, olie, peper, room, specerijen, ui, yoghurt, yufkavellen, zachte kruiden en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Calzone

Ingrediënten:
broccoli, groente, parmezaanse kaas, peper, pizzadeeg, snijbiet, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonengratin met groente en een bulgurkorst

Ingrediënten:
aardappel, asperge, aubergine, bloemkool, borlottibonen, boter, broccoli, bulgur, cannellinibonen, flageolets, gerookt-paprikapoeder, knoflook, knolselderij, marjolein, olijfolie, paneermeel, paprika, parmezaanse kaas, pastinaak, peper, pompoen, sperziebonen, ui, venkel, winterwortel, witte bonen, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

15 ideeen voor pizzabeleg

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, courgette, gedroogde tomaten, geitenkaas, gorgonzola, groenten, knoflook, kruidenpasta, mozzarella, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pesto, pizzadeeg, ricotta, rode paprika, spinazie, tomaat, tomatensaus, zout en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gelaagde groentetaart

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, olijfolie, parmezaanse kaas, rode paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwtenflensjes

Ingrediënten:
groente, kaas, kikkererwtenmeel, olijfolie, peper, rozemarijn, ui en zout

Keuken:
Indiaas / Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Socca-pizza

Ingrediënten:
groente, kaas, kikkererwtenmeel, olijfolie, peper, rozemarijn, ui en zout

Keuken:
Indiaas / Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aubergine, broodkruim, courgette, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, varkensgehakt, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gevulde aubergines - melanzane ripiene

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, ei, groene paprika, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Frittata uit de oven - torta di frittate

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, fontina, gele paprika, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / ovenschotel
Haal meer recepten op...