Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, azijn, belegen kaas, bladpeterselie, boter, ei, gehakt, knoflook, korianderpoeder, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Bartje Boemboe: