Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Half-om-half polpette
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, gehakt, kaneel, ketchup, knoflook, komijn, mager rundergehakt, matsemeel, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sla, suiker, tabasco, ui, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit #watetenwevandaag:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Home made:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken: