Recept uit Proef Puglia:
ovengerecht met mosselen, aardappels en rijst
- Ingrediënten:
- aardappels, arboriorijst, bladpeterselie, brood, courgette, extra vergine olijfolie, mosselen, pecorino, trostomaten en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, curry, fruit, gember, granen, groente, kaas, kikkererwten, knoflook, komkommer, kruiden, noten, olie, olijfolie, paprika, pasta, peper, spinazie, ui, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Honger als een paard:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Oh My Dish:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-09:
Recept uit delicious. magazine - 2013-09:
Recept uit delicious. magazine - 2013-01:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2013-01:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto: