Recept uit Keukendagboek 2:
Eendenborst met kwetsenjenever en in eendenvet gebakken aardappels
- Ingrediënten:
- aardappels, eendenborst, eendenborstfilets, knoflook, tijmblaadjes, vet, vlees, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, bouillon, courgette, ei, knoflook, komijn, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, rijst, rundvlees, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wateetons:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: