Recept uit Turquoise:
Zachte simit
- Ingrediënten:
- boter, durum tarwemeel, ei, gedroogde gist, gemalen mahleb, kristalsuiker, sesamzaad en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- brood en broodgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, bakpoeder, bloem, boter, eidooier, eiwit, gedroogde gist, instantgist, kristalsuiker, maanzaad, melk, olijfolie, plantaardige olie, slagroom, tarwebloem, volle melk, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turquoise:
Recept uit Honey & co:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Groene burgers:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Groene burgers:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Groene burgers:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: