Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept van Food & Friends:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept van Miss Fromage:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: