Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Zijden tofu met sojasaus (Xiao Cong Ban Dou Fu)
- Ingrediënten:
- lente-ui, olie, sesamolie, sojasaus, tamari en zijden tofu
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soja
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, donkere sesamolie, ei, gember, ketjap manis, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, neutrale olie, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, sesamzaad, sjalot, suiker, taugé, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: