Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bruine suiker, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsmeel, maïzena, oestersaus, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, sojasaus, tofu, ui, witte kool, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Pannenkoeken:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: