Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, chilipeper, droge sherry, druivenpitolie, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoen, maïsolie, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, sjalot, suiker, tofu, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Nigella bijt:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Bijgerecht uit Nigella bijt:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light: