Recept uit Mexicaans koken:
Kaneel-beignets
- Ingrediënten:
- boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, azijn, bakpoeder, basmatirijst, bloem, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemalen komijn, kaneelstokje, kikkererwten, korianderzaad, kurkuma, lamsgehakt, melk, olie, peper, plantaardige olie, rijst, suiker, ui, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mexicaans koken:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Mooncake:
Recept van Mooncake:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Istanbul:
Diner / nagerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Bartje Boemboe:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: