Ontbijt uit Het krokettenboek:
Schots ei variant- Johannes van Dam, 2005
- Ingrediënten:
- ansjovis, ei, frituurvet, gehakt, ham, olie, paneermeel, peper en zout
- Keuken:
- Schots
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroen, eidooier, eiwit, gekookte ham, kippenbouillon, knoflook, matsemeel, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, panko, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, suiker, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: