71 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebouillongroentekaneelkikkererwtenkipknoflookkomkommerkorianderkruidenkurkumalimoenolieolijfoliepaprikapeperrijstrode uisojasausspecerijenspinazieuivleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Rendang van pompoen en courgette

Ingrediënten:
ahornsiroop, citroengras, courgette, flespompoen, gehakt, gemberwortel, groentebouillon, kaneelstokje, kardemompeulen, kokoschips, kokosmelk, kruidnagels, kurkuma, laoswortel, olijfolie, limoen, pindaolie, rode paprika, rode pepers, rode splitlinzen, sjalotten, tamarindepasta, knoflook en zeezout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je rode zuurkool?

Ingrediënten:
augurk, bier, chocolade, citroenen, dille, fruit, groente, groenten, kimchi, komijn, kool, kruiden, olijven, rode kool, salami, sojasaus, specerijen, tabasco, water, wijn, witte kool, zout, zuurkool en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Mango Curry

Ingrediënten:
bruine rijst, courgette, gember, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, kokosolie, limoensap, mango, paprika, rode currypasta, sojasaus, sperziebonen, tofu en ui

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Groentecurry in groentesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, bouillon, cayennepeper, champignon, citroen, courgette, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen piment, gemberpoeder, knoflook, paprika, paprikapoeder, pastinaak, snijboon, ui, venkelknol, witte raap en wortel

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Lodeh

Ingrediënten:
asem, djahé, fruit, garnalenpasta, spitskool, groenten, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, kunyit, laos, lombok, lomboks, olie, pasta, peper, petehbonen, rawits, rode lombok, runderlappen, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, spitskool, taugé, tempeh, knoflook, tomaten, trassi, vlees, water, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bami Goreng

Ingrediënten:
citroen, citroensap, djahé, gemberpoeder, djinten, fruit, groenten, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, korianderpoeder, kip, kippendijen, knoflook, kool, kruidnagel, kruidnagelpoeder, laos, lombok, olie, prei, rode ui, selderij, sereh, sesamolie, sjalot, sjalotten, knoflook, uien, water, wijn, winterwortel, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Chowder met gerookte schelvis, mosselen en prei

Ingrediënten:
azijn, biet, bloemkool, bosui, bosuien, boter, citroenzuur, dille, frambozen, geitenkaas, groente, groenten, knol, koolraap, melk, pastinaken, peperkorrels, prei, prei, rode biet, specerijen, spek, vis, yoghurt, zalm, zout en zoute haring

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Laura Emmelkamp en Scato van Opstall - Keet smakelijk

Recept uit Keet smakelijk:

bietensoep met gele rijst en groente

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, biet, courgette, gember, knoflook, korianderzaad, kurkuma, mango, rode paprika, rode ui, roomboter, sinaasappelsap, witte ui, yoghurt, zoetzure appel en zonnebloemolie

Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Kleine pompoentjes

Ingrediënten:
allspice, appel, appeldiksap, citroenmelisse, gefruite uitjes, gemberpoeder, gierst, groente, kaneel, krenten, kruidnagel, pompoen, rozijnen, sesamzaad, zeezout en zonnebloempitten

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Shakshuka mit Wachtelspiegeleier - Shakshouka met kwartelspiegelei

Ingrediënten:
baharat, boter, citroenrasp, couscouskruiden, dille, feta, gele courgette, gele paprika, gember, groene courgette, groentebouillon, knoflook, kwartelei, laurier, lente-ui, libanese couscous, mild chilizout, olijfolie, peterselie, rode paprika, sinaasappelrasp, tomatenblokjes, ui en zout

Keuken:
Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Vietnamese Pho met eend

Ingrediënten:
anijs, basilicum, bouillon, chili, eend, eendenborsten, eendenvet, eiernoedels, fruit, gember, groene kruiden, groenten, taugé, hoisinsaus, kaneelstokje, kaneelstokje, kastanje champignons, kip, kippenbouillon, knoflook, kokos, kruiden, limoensap, munt, noedels, oestersaus, paddestoelen, paksoi, pinda’s, rode chilipeper, shiitake, sjalot, spinazie, sugarsnaps, taugé, knoflook, gember, verse koriander, peper, vet, vlees, witte kool en zout

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Albert Heijn Super Juice (to-go)

Ingrediënten:
appel, bietensap, blauwe bessen, boerenkool, framboos, frambozen, gember, gemberwortel, granaatappel, groente, komkommer, limoen, rode biet, selderij, sinaasappel, spinazie en wortels

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Vers van de Pers #3

Ingrediënten:
aubergine, bulghur, chilisaus, dadels, dressing, geitenkaas, gele paprika, groente, hummus, kikkererwten, kip, knoflook, komkommer, koolrabi, mango, mascarpone, notenmix, pompoen, rode ui, roomkaas, rucola, sla, soepstengels, specerijen, spinazie, wilde rijst en wortel

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Vers van de Pers #3

Ingrediënten:
aubergine, bulghur, chilisaus, dadels, dressing, geitenkaas, gele paprika, groente, hummus, kikkererwten, kip, knoflook, komkommer, koolrabi, mango, mascarpone, notenmix, pompoen, rode ui, roomkaas, rucola, sla, soepstengels, specerijen, spinazie, wilde rijst en wortel

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 2

Ingrediënten:
aioli, amandelmelk, appel, banaan, blauwe bessen, bleekselderij, bosui, broccoli, champignons, chocolade, citroen, courgette, erwtjes, feta, ei, gember, noten, paddestoel, granola, grapefruit, groene thee, havermout, water, hummus, ijsbergsla, jus, kabeljauw, kamille, kip, kipfilet, kippenbouillon, komkommer, linzen, noten, olijven, omelet, pasta, prei, radijs, rijst, rode biet, rode paprika, rode peper, slabladeren, spaghetti, spinazie, bleekselderij, bleekselderij, tapenade en thee

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Vers van de Pers #3

Ingrediënten:
aubergine, bulghur, chili, chilisaus, dadels, dressing, geitenkaas, gele paprika, groente, hummus, kikkererwten, kip, knoflook, komkommer, koolrabi, mango, mascarpone, notenmix, paprika, pompoen, rijst, rode ui, roomkaas, rucola, sla, specerijen, spinazie, ui en wortel

Haal meer recepten op...