179 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloemcitroensapdroge witte wijneieidooiergroene kruidenkervelknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepeterselieroomrunderbouillonsjalotslagroomtijmtuinkruidenuiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden en kaassoufflé

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, cheddar, dille, dragon, eidooier, eiwit, emmentaler, kervel, majoraan, melk, monterey jack kaas, mosterdpoeder, munt, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, roquefort, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Eieren met groene kruiden

Ingrediënten:
boter, ei, mayonaise, paprika, peterselie, room, selderijzout, tuinkruiden en witte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, melk, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalkoenbout met kruiden - coscia alle erbe aromatiche

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalkoenbout, olijfolie, peper, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dragon, majoraan, verse munt, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / feestdagen
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Kruidenboter

Ingrediënten:
citroensap, mosterd, mosterdpoeder, peper, roomboter, verse bieslook, verse dragon, verse peterselie, verse tuinkruiden en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Lamsrack in dragonsaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, dragon, grand marnier, knoflook, kruiden, lamsrack, peper en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...