Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kipfilet met dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, dragon, droge witte wijn, kipfilet, kippenbouillon, peper, room, selderij, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, beurre manié, bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kippenfond, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, runderbouillon, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: