Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Mungbonenhummus met koriander
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, gedroogde mungbonen, granaatappelpitten, koriander, nigellazaad, olijfolie, sinaasappel, tahin en tomaat
- Soort:
- peulvruchten
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, chilipeper, gemalen komijn, gember, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderzaad, limoen, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode ui, tomaat, ui, vissaus, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Amuse / diner uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: