Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Mengsel voor klaren van soep (Clarif)
- Ingrediënten:
- eiwit, knoflook, laurier, mager rundvlees, peterseliestengels, prei, selderij, tijm, tomatenpuree, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, fond, groente, knoflook, komijn, kruiden, laurierblad, mager rundvlees, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, rijst, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, tomaat, ui, vlees, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?: