Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Potage au potiron - Pompoensoep
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, gruyère, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, peper, peterselie, pompoen, salie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, knolselderij, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, prei, room, tijm, ui, water, witte peper, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier: