Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, curry, granen, hamburgers, knoflook, kruidnagel, laurierblad, noten, palmolie, paneermeel, paprika, peper, peterselie, prei, specerijen, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Familierecepten:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: