Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Gebonden tomatensoep met room
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, foelie, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, room, soeptomaten, tijm, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kip, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: